SZIOLS URHEILULASIT

31.03.2021

Tekniikan Maailman testaamat ja erinomaiseksi toteamat saksalaiset Sziols urheilulasit.

LUO OMAT LASIT

Valitse ensin kehys. Tällä hetkellä valikoimassa on 16 eri väristä runkoa. Valitse tarvittavat etulasit käyttötarkoituksen, värin ja koon mukaan. Jos tarvitset voimakkuudet, määrittelemme adapteriin tarvittavat linssit.

MODULAARISUUS

Eri urheilulajit asettavat erlaisia vaatimuksia näkökyvylle. Haasteita silmille aiheutuu niin olosuhteista, kuten lumesta, sumusta, häikäisevästä auringonpaisteesta ja hämäryydestä kuin nopeasti liikkuvista tai kaukana siintävistä kohteista. Urheillessa täytyy kyetä tarkentamaan katsetta nopeasti, erottamaan kontrasteja, arvioimaan etäisyyksiä, seuraamaan tapahtumia aivan näkökentän reunassa sekä ennakoimaan. Liikkumisen ja hyvän näkemisen pohjalta on saksalainen Sziols kehitetty. 

AIR CLIMA MANAGEMENT

Urheillessa hikoilet myös silmien ympäriltä joka aiheuttaa häiritsevää huurtumista. Poikkeuksellinen ACM- tekniikka on kehitetty yhteistyössä aerodynamiikan asiantuntijoiden kanssa. ACM pitää huolen siitä, että linssit eivät huurru.

Tärkeimmät urheilun lajit jaoteltiin neljään alaryhmään tarvittavan toiminnallisuuden mukaan. Toiminnallisuutta voidaan vaihtaa nopeasti ja helposti olosuhteiden vaatimusten mukaan. Tarvitsetpa tehokasta ilmanvaihtoa hikoilua aiheuttavissa urheilulajeissa, suojaa tuulelta kovassa vauhdissa tai lämpötilavaihtelua tasapainottavia ominaisuuksia talvella, saat tarvitsemasi ominaisuudet käyttöösi helposti linssiä vaihtamalla.

NÄÖN KORJAUS

Omat silmälasivoimakkuudet hiotaan X-kross adapteriin, joka sopii kaikkiin Sziols lasien runkoihin.Se on helppo puhdistaa ja laittaa paikoilleen. Voimakkuudet voivat olla +/-15 dioptrin välillä. Adapteriin voidaan myös asentaa moni- tai kaksitehoiset linssit. Optikko määrittelee oikeat voimakkuudet ja linssien asennuksen. On tärkeää huomioida adapterin etupinnan kaarevuus, linssien ominaisuudet, kehyksen pantoskooppinen tiltti ja pintavälit, jotta saadaan oikea voimakkuus ja mukava näkötuntuma laseihin.

HINNASTO

Rungot 110€/129€/139€

Etulasit 49€/59€/79€/98€/149€

Adapteri 49€ + tarvittavat linssit

SZIOLS URHEILULASIT